Høng

Tøj stjålet fra udstilling i Høng

Mandag kl. 13.18 fik politiet en anmeldelse fra personalet i en tøjbutik om, at der tidligere på dagen havde været tyveri af diverse beklædningsgenstande fra udstillingen foran forretningen.

Tre kvinder havde været meget interesseret i tøjet, som pludselig var væk. Et vidne havde set dele af de tre kvinders adfærd og henledte butikspersonalets opmærksomhed på en parkeret bil, hvori det stjålne tøj kunne ses.

Da en af de tre kvinder kom retur til bilen, var hun blevet tilbageholdt som mistænkt i sagen, som politiet undersøgte nærmere.

Den tilbageholdte kvinde var en 39-årig kvinde fra Korsør, som blev anholdt som mistænkt i sagen. Kvinden var i besiddelse af bilnøglen til den bil, hvori det stjålne tøj kunne ses. Ved en efterfølgende undersøgelse af bilen fandt politiet det stjålne tøj, som fortsat var på bøjler og forsynet med prismærker. De stjålne beklædningsgenstande havde en udsalgspris på mere end 13.000 kr., og tøjet blev straks udleveret til tøjbutikken.

Den 39-årige kvinde blev sigtet for tyveri af tøjet sammen med de to p.t. ukendte kvinder og afhørt til sagen. Politiet løslod hende efterfølgende, da grundlaget for en fremstilling i grundlovsforhør efter en nøjere juridisk vurdering ikke fandtes at være til stede. Hun vil dog høre nærmere fra politiet, når efterforskningen i sagen er afsluttet.

Kommentarer