Erhverv

To kvindelige iværksættere hylder danske kunstnere

Succesen fortsætter med endnu en variant af musik bingo – nu dedikeret til dansk musik fra 80’erne. Så nu kan man skrue op for nostalgien og synge med på “Jonathan”, “Vågner i natten”, “Afrika” og mange andre store hits fra de største danske kunstnere fra 1980’erne

Få ting slår følelsen af at synge med på gode gamle klassikere i godt selskab. Tilsæt lidt venskabelig konkurrence og massevis af gode grin; så er en god aften tæt på at være i hus.

Med det nye brætspil “Skru op for dansk musik fra 80’erne” får du rig mulighed for at samle vennerne og skråle med på alle de største danske hits fra perioden, som fx ”Den jeg elsker”, “Buster” og ”Mandagsstævnemøde”.

Musik fra vores ungdom

“Skru op for dansk musik fra 80´erne” er det 9. spil i rækken i løbet af et år fra SMSCS Games. “Vi ville gerne hylde de danske kunstnere, “ udtaler Camilla Skibsted fra SMSCS Games. ”Sangene er fra vores egen ungdom og minder os om, hvordan vores kærlighed til musik for alvor startede”.

Virksomheden bag ’Skru op for’-spillene, består af iværksætterne Linda Libolt og Camilla Skibsted. De har tidligere udviklet ”Skru op for 80´erne” med internationale sange fra perioden, men fik gentagne forespørgsler fra kunder, om de ikke kunne lave et tilsvarende med danske kunstnere.

“Vi har spurgt danskerne om, hvilke sange de dansede til i 80´erne og det er der kommet et rigtigt festligt spil ud af, ” udtaler Linda Libolt fra SMSCS Games. ”

Nemt og sjovt

Konceptet er som klassisk bingo, men tallene er skiftet ud med musiknumre, og deltagerne skal derfor lytte sig frem til, om det er et nummer, der er på deres spilleplade. 

Det skal først og fremmest være sjovt og nemt at have med og gå til. Vi tror, at alle har prøvet at sidde til en middag, hvor der er stemning for at spille et spil, og så er reglerne så komplicerede, at stemningen ryger, inden man kommer i gang. Vores spil har enkle regler og man er i gang efter få minutter.

  • I september 2021 udkom “Skru op for Thomas Helmig” i forbindelse med Thomas Helmigs koncert i Malaga.
  • Musik samler os på tværs af alder, køn, kulturelle og religiøse forhold.
  • Musik er i stand til at frigive stoffet dopamin, der fremkalder nydelse. 
  • Musik er et godt værktøj til at skabe fælles oplevelser og dermed fællesskab. 
  • SMSCS Games blev grundlagt under corona-nedlukning af to kvindelige iværksættere. 
  • Flere varianter: Skru op for 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne, 10’erne, julen og Hollywood (filmmusik).

Kommentarer