Kalundborg

Narko beslaglagt flere steder i Kalundborg

Foto: Niclas Jessen

En patrulje med narkohunde var tirsdag formiddag en tur i Kalundborg, hvor nogle personer på en parkeringsplads ved et nedlagt supermarked på Sct. Jørgensbjerg blev kontrolleret af politiet og ikke mindst narkohundene for at få afklaret, hvorvidt nogen var i besiddelse af euforiserende stoffer.

En 50-årig mand fra Kalundborg blev fundet i besiddelse af knap fem gram hash, som politiet beslaglagde som bevis i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkohundepatruljen fortsatte først på eftermiddagen videre til en adresse i den centrale del af Kalundborg by efter oplysninger om, at en 26-årig mandlig beboer måske kunne være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Da narkohundene virkede meget interesserede ved politiets henvendelse på stedet, iværksatte politiet straks en ransagning af mandens bopæl. Herunder fandt politiet 148 gram hash opdelt i mindre klumper, knap fire gram skunk samt en digitalvægt. De ulovlige effekter blev beslaglagt som bevis i sagen mod den 26-årige, der blev sigtet og afhørt til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer ud fra en mistanke om besiddelse af stofferne med henblik på videresalg. Også han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kommentarer