112 og retsvæsen

Indbrud i kontor på Lupinvej i Kalundborg

Mandag morgen klokken 07.24 modtog politiet en anmeldelse fra en boligforening om, at der i løbet af weekenden var forøvet et indbrud i boligforeningens lokaler.

En kælderdør var blevet opbrudt, og fra boligforeningens lokaler var stjålet diverse elektronik i form af tablets, computere, mobiltelefoner og diverse benzin- og betalingskort.

Senere samme dag fik politiet oplysninger om, at nogle af de stjålne genstande elektronisk kunne spores til en konkret adresse i Kalundborg, hvor en 41-årig mand fra Kalundborg opholdt sig.

Ved en ransagning af adressen fandt politiet de fleste af de stjålne effekter fra boligforeningen, ligesom politiet fandt yderligere genstande, som formodes at være tyvekoster. Alle de fundne genstande blev beslaglagt dels med henblik på genudlevering til ejeren, dels til nærmere undersøgelse for at finde frem til en ejer.

Den 41-årige blev anholdt og sigtet for indbrud, men løsladt efter afhøring til sagen. Han er fortsat sigtet, og politiet efterforsker videre i sagen og med at finde frem til ejerne af de formentlig stjålne genstande, som den 41-årige ikke kunne give nogen forklaring på sin besiddelse af.

Kommentarer