Erhverv

Deloitte køber Framework Digital og øger sin SAP-ekspertise markant

Martin Søegaard og Marianne K. Smith.

Over 50 nye medarbejdere og 25 associerede konsulenter bliver budt velkommen i DeloitteHuset i København, når Deloitte overtager SAP-virksomheden Framework Digital i løbet af sommeren 2022. Deloitte tager dermed en bid mere af det danske SAP-marked med en strategisk opkøbsaftale, der netop er blevet underskrevet.

Det er mindre end et år siden, at Deloitte sidst gennemførte et opkøb for at styrke understøttelsen af deres kunders digitale transformation, men vækstrejsen fortsætter. Danmarks største konsulent- og revisonshus har nu underskrevet aftale med Framework Digital om at overtage deres forretning og medarbejdere.

Framework Digital råder over nogle af landets tungeste eksperter inden for SAPs S/4 HANA platform, SAP-projektledelse og digitale SAP-løsninger, der understøtter digital transformation. I kombination med Deloittes eksisterende SAP-forretning med dybe og omfattende forretningskompetencer kan kunderne se frem til at få det bedste fra to verdener, når Framework Digital bliver en del af Deloitte. Det fortæller Managing Partner i Deloittes konsulentforretning Martin Søegaard.

Digital forankring af forretningen

”Det er helt tydeligt, at danske virksomheder og organisationers behov for fortsat digital transformation er enorm. Vores kunders efterspørgsel efter konsulentbistand til at understøtte digitaliseringsprojekter går kun én vej, og det handler ikke kun om digitale processer, men om strategisk forankring af hele forretningen digitalt,” fortæller Martin Søegaard.

”Deloitte er globalt, i Europa og i norden blandt de absolut ledende inden for SAP-baseret forretningstransformation, og jeg er derfor også virkelig glad for, at vi nu styrker vores samlede ekspertise og kompetencer på SAP-området med opkøbet af Framework Digital. Det betyder, at vi udbygger hele paletten af ydelser lige fra udvikling, implementering og support til strategisk rådgivning og sikkerhed.

Vi er fast besluttede på at fortsætte med at være vores kunders foretrukne partner for forretningstransformation, og med dette skridt har vi styrket positionen på det danske og nordiske SAP-marked,” siger Martin Søegaard.

I Framework Digital er der også stor tilfredshed med salgsaftalen, som ifølge CEO Marianne K. Smith kommer alle parter til gode.

”Som en del af Deloitte kommer vi endnu tættere på de digitale transformationer hos kunder i Danmark og Norden. Vores ekspertise bliver bragt i spil i flere forretningskritiske projekter, og det bliver en markant styrkelse af det samlede tilbud til kunderne. De vil fremover kunne få større bredde og dybde i de ydelser, de køber af os som en samlet leverandør,” fortæller Marianne K. Smith.

Købet af Framework Digital angår et større tocifret millionbeløb, og overtagelsen sker i sommeren 2022.

Kommentarer