112 og retsvæsen

38-årig mand efterlyses i sag om afpresning

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

I sidste uge blev en 30-årig mand varetægtsfængslet i en sag om afpresning og trusler mod en 32-årig mand i Roskilde. En 38-årig mand efterlyses nu offentligt, da han er mistænkt for afpresning i forening med den nu fængslede og flere pt. ukendte gerningsmænd.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 38-årige Jimmi Walentin Andersson, som er mistænkt for i forening med flere andre, at have afpresset og truet en 32-årig mand i Roskilde mandag aften i sidste uge. Torsdag blev en 30-årig mand fra Stevns varetægtsfængslet til den 2. juni ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

Jimmi Walentin Andersson har siden grundlovsforhøret været efterlyst, og politiet har været i kontakt med hans forsvarer. Den 38-årige er ikke mødt op af egen fri vilje, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at finde ham.

Den efterlyste mand beskrives som:

Mand, 38 år, 190 cm høj, kraftig af bygning, blå øjne, kort rødligt hår og fuldskæg. Han kan have ændret sit skæg og sin frisure.

Tatoveringer: Kysmunde tatoveret på halsen, skrift på siden af hovedet og på hænderne.

Den 38-årige er tilmeldt en adresse i Køge, og politiet har forsøgt at træffe ham på de kendte opholdsadresser uden held. Han formodes at opholde sig på Sjælland, og formentlig i det storkøbenhavnske område.

Ring til politiet på tlf. 114 eller direkte til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, hvis du har oplysninger om, hvor den 38-årige opholder sig.

Kommentarer